”Inget är som du tror det kommer vara eller som du minns att det var.”

Efter två genomförda produktioner, Satans demokrati (2015) och Satans delirium (2016), avslutas det treåriga konst- och teaterprojektet med den sista delen i Satans trilogi: Satans död.

Den 4 november – 31 december öppnar vi för sista gången upp dörrarna till Sveriges största teater- och konsthändelse i det utrangerade kontorskomplexet i Sickla.

Satans död är ett visuellt och audiellt verk i megaformat där publiken själva styr över sin upplevelse och där varje vistelse och föreställning är helt unik.

I Satans död kommer husets besökare att befinna sig i ett tillstånd mellan liv och död. De bjuds in till att reflektera över val de gjort genom livet, återuppleva gamla glömda minnen och göra nya ställningstaganden i väntan på återfödelse.


 

Foto: Magnus Swärd
Retuschör: Pia Örn


 

Projektet har hittills engagerat över 1.500 konstnärer och arkitekter, skådespelare och hantverkare, till att gemensamt skapa en produktion som väver samman konst och teater. Den 3.500 kvadratmeter stora scenlabyrinten har den gångna treårsperioden varit under en ständig transformation.

Urpremiär för föreställningen Satans död sker den 4 november och spelas fram till nyårsnatten den 31 december 2017. Huset kommer sedan att rivas och jämnas med marken 2018.



VIKTIG INFORMATION

Åldersgräns 16 år. 
Om du är i behov av läsglasögon, medtag dem till föreställningen.
Du måste anlända enligt DIN insläppstid (står på din biljett)
Föreställningen genomförs på svenska

Detta är en föreställning som kan innehålla hög musik, mörka och trånga utrymmen.

Vid eventuell funktionsnedsättning, bör man vara medveten om att alla utrymmen ej kommer vara tillgängliga, detta med anledning av hur konstnärer och arkitekter skapat scenrum och scenografi. Hiss finns mellan våningsplan. Vid behov av assistans meddela innan ankomst via info@satansdemokrati.se
 

produktionen får stöd av:

SAMARBETSPARTNERS: