konstnärligt team för del 1 "satans demokrati"

PY HUSS-WALLIN
- INITIATIVTAGARE / REGISSÖRER / konstcurator
Py är konstnär, skådespelare och regissör utbildad på Konsthögskolan Valand och Mimprogrammet på StDH. Py har de senaste året strävat efter att korsbefrukta konsten och teatern i sitt arbete och våren 2014 debuterade hon som regissör och dramatiker med uppsättningen ”Begränsat utrymme” på Turteatern. Våren 2014 uppmärksammades hon för sin stop-motion-film ”Hon” - en lustfylld p-rulle, som ställdes ut på Liljevalchs Vårsalong. Py har under de senaste åren medverkat som skådespelare i produktioner på Dramaten, Turteatern, Folkoperan och på Stockholm Stadsteater.

JIMMY MEURLING
- INITIATIVTAGARE / REGISSÖRER / koreograf
Jimmy Meurling har under de senaste 20 åren medverkat i över 90 produktioner, framförallt som koreograf och regissör. har han arbetat på scener som Stockholm Stadsteater, Borås Stadsteater, Regionteatern Blekinge Kronoberg, Småland musik och teater, dramaten, Gävleborg Folkteater, örebro länsteater och teater tre. Han är även verksam i norge, på scener som Den nationale scene i bergen, riksscenen i oslo, operascenen i kristiansund.
Jimmy är återkommande koreograf på västanå teater sedan 2009. Jimmy är även partner i ledarutvecklingsföretaget ledarstudion ab.

Andreas Blom
- INITIATIVTAGARE / scenograf / konstcurator
Andreas har under längre tid både varit konstnär och kurerat inom konstvärlden och grundat  Kollektivet Livet en kreativ byrå som inriktar sig på digitala lösningar, konst och design. Detta har gett honom ett unikt perspektiv inom scenografi och konsten. Andreas kan möta konstnärer på deras plan och få dom att förverkliga sina idéer på ett sätt som skapar inte bara unik scenografi men en stämning som inte går att hitta någon annanstans. Oavsett om det rör sig inom kulturen, på ett kontor eller på nätet så eftersträvar Andreas alltid efter nya lösningar, kreativ höjd och kärlek till verket man skapar.

Magnus Larsson
- Kompositör
magnus är flitigt anlitad kompositör, producent och musiker. Har som bassist turnerat runt omkring i världen och med sina kompositioner; en unik blandning av stråk och elektroniskt, arbetat i en mängd sammanhang med musik runt om i norden och Europa.

Jonna Bergelin
- Kostym
Jonna Bergelin är verksam som kostymdesigner och illustratör. Hon är utbildad vid Ecole des Beaux-Arts de Rennes och Konstfack. Jonna arbetar gärna skulpturalt och strävar efter att utmana form och material för att åstadkomma nyskapande teaterkostym. Hon har arbetat med kostymdesign på såväl Dramaten, Orionteatern och Turteatern. Under förra året var var hon aktuell med kostymdesignen för Cirkus cirkörsBorders på Malmö stadsteater och Drottningens juvelsmycke på Örebro länsteater.

Pia gyll
- kostym
Frilansande kostymör och konstnär. Utbildad vid HDK Steneby i Dalsland och Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam.
Med det textila materialet som bas arbetar Pia Gyll med performance, video, objekt och kostym för scen.

Linda Sandeberg
- mask och perukdesign
Linda frilansar helhjärtat  sen många år tillbaka.  Hon älskar att kastas mellan stora och små sammanhang och arbetar helst med allt från opera till små intima kammarspel, film, foto, reklam eller mindre frigruppsteatrar. Linda älskar utmaningar!

agnes kenttä
- mask och perukdesign